Gespecialiseerd in flexibele voegafdichting
Home » Ons Bedrijf

Ons Bedrijf

J.M.R. Flexibele Voegafdichting is een vertrouwd adres voor al uw flexibele voegafdichting, kitwerk, klussen, onderhoud, brandwerende afdichting, nieuwbouw & beheer.

Ons bedrijf bestaat sinds 2009 en is inmiddels uitgegroeid tot een gestaag groeiende onderneming.

Wij werken met vakbekwaam personeel en zo heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, daarbij moet u denken aan alles op het gebied van flexibele voegafdichting.

JMR flexibele voegafdichting is niet alleen gespecialiseerd in het vervangen of aanbrengen van voegafdichting ten behoeve van renovatie. Wij zijn u ook graag van dienst of geven u advies bij zowel:

• Nieuwbouw

• Onderhoud en beheer

• Aanbrengen van brandwerende afdichting

JMR flexibele voegafdichting is een flexibel bedrijf met 15 jaar ervaring en vakmanschap waarbij innovatieve hoogwaardige materialen worden toegepast. Uitstekende kwaliteit en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel binnen de onderneming. Wij staan klaar voor onze klanten en opdrachtgevers!

U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om u een totaaloplossing aan te bieden voor de door u verlangde werkzaamheden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren.

Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf, of een offerte aanvragen, aarzel dan niet om telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen. Wij zullen hier dan zo spoedig mogelijk op reageren.