Gespecialiseerd in flexibele voegafdichting
Home » Specialisme

Specialisme

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf, die uw benodigde werkzaamheden verzorgt?

Wij staan voor u klaar in de provincie Noord-Brabant. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Tilburg, Nederland, Belgiƫ & Duitsland.

Onze diensten bestaan uit flexibele voegafdichting, kitwerk, klussen, onderhoud, brandwerende afdichting, nieuwbouw & beheer in de ruimste zin van het woord. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in flexibele voegafdichting.

Ieder product kent zo zijn eigen gebruiksfunctie. Een bouwwerk dient te voldoen aan de vooraf gestelde eisen en wensen. Echter wanneer men het heeft over nieuwbouw, renovatie onderhoud of beheer vergeet men vaak hoe belangrijk goede voegafdichtingen zijn. Waar men bij voegafdichting rekening mee dient te houden zijn onder andere rek-en krimpmodificaties maar ook hechtvermogens of materiaalkenmerken. Het is dan ook van groot belang dat het kiezen en aanbrengen van de juiste voegafdichtingen op een verantwoorde manier gebeurd.

 

Ons specialisme:

SANITAIRE RUIMTES

Het leveren en aanbrengen van neutrale schimmelwerende siliconenkit van voegen in sanitaire ruimten t.p.v. tegelwerk en toestellen in toilet, bad, douche en keuken.

Kleuren: transparant-grijs, wit, grijs, zilvergrijs, manhattan grijs, voegen grijs, antracietgrijs, pergamon.Product: Saba Sanitair, neutraal, reukloos en schimmelwerend.

 

AANSLUITVOEGEN EN DILATATIEVOEGEN

Het leveren en aanbrengen van low modules, vlekvrije en elastisch blijvende 1- component MS-Polymeer-, of Siliconenkit in dilatatie-, en aansluitvoegen t.p.v. prefab betonelementen, metselwerken, vensterbanken, trappen, aluminium kozijnen, natuursteen etc. binnen en buiten.

Kleuren: wit, lichtgrijs, grijs, betongrijs, antracietgrijs, muisgrijs, zwart, beige .Product: Saba Construseal Plus, Saba Building Seal.

 

VLOERDILATATIE- EN ZAAGSNEDES IN BEDRIJFSVLOEREN

Het afkitten van vloerdilatatie-, galerijen, balkons en zaagsneden in bedrijfsvloeren.

Het leveren en aanbrengen van elastisch blijvende 1-component MS-Polymeerkit.

Kleuren: Grijs of antraciet zwart. Product: Saba MS Floor

 

AANSLUITVOEGEN IN STUC-, EN SPUITWERK

Het leveren en afdichten van voegen tussen met stuc- en spuitwerk behandelde ondergronden.Kleur: wit.Product:Ottoseal A 215

 

BRANDWERENDE KITVOEGEN

Dilatatie- en aansluitvoegen in bouwkundige toepassingen waar minimaal een brandwerende eis van 30 minuten wordt gesteld zoals in trappenhuizen, liftschachten etc.

Saba Prevenseal: 1-komponent brandvertragende kit op siliconenenbasis, gecertificeerd volgens SIAV274,DIN 4102, DIN 18540 brandklasse 4.3/B1, DIN-certificaatnr. 9960

Kleuren: wit, grijs, lichtgrijs, antracietgrijs.Product: Saba Prevenseal

 

SANITAIRE RUIMTES DOUCHEPUTTEN EN DRAINGOTEN

Het afkitten doucheputten en draingoten met een chemisch en mechanisch hoog belastbare componenten voor keramische wand- en vloertegels, glas, porseleinmozaĆÆek en klinkers.

Voegmassa van 2 componenten.Kleuren: Grijs of antraciet zwart. Product: Ardal Unipox

 

Het is onze doelstelling om al onze klanten voor de volle 100% tevreden te stellen met onze diensten.